Glutenfri rabarberpaj med havregrynEn god rabarberpaj med knäckigt yta och smak av havreflarn! Passar med vaniljsås eller vaniljglass - klassiskt och gott! Du behöverReceptet är för 4-6 personer.
Gör så här:Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda hvaregryn och farinsocker i en bunke. Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det med fingrarna i havregrynen tills det bildar en smulig deg. Strö pärlsocker över och grädda pajen i cirka 25 minuter tills den fått fin färg och rabarbern kokat samman och blivit mjuk. Smaken och ska vara knaprigt knäckig - är den inte det så grädda lite till! Servera med grädde, vaniljsås eller vaniljglass. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Mat för småHemlagad mat åt alla barn!
Riktigt bra mat är viktig tidigt i livet. Förutom att det är enkelt att laga själv sparar hemlagat också pengar. Vi ger dig råd och inspiration så du kan komma igång! |
|