MajspannkakorGoda pannkakor utan gluten. Smeten är lättstekt och pannkakorna blir hela och fina! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Häll mjölken i en bunke och knäck i äggen. Tillsätt majsmjölet lite i taget medan du vispar. Fortsätt att vispa tills allt blandat sig. Låt svälla ca 15 minuter i kylskåp. Stek pannkakorna i smör eller olja och servera direkt! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Johannes
21 april 2018
Jättegoda och lätta att laga! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
2 mars 2017
Blev riktigt besviken MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FestgrytaBurgundisk köttgrytaVin passar inte bara till maten. Gör en mustig burgundisk köttgryta till helgen! PizzaSportlovsmiddag? Pizza!I sportlovstider smakar maten extra bra efter en dag i snön - och alla hurrar när det vankas pizza till middag! HembakatBaka bättre bröd!Ingen kan vara likgiltig inför lukten av nybakat bröd. Att baka själv har blivit ett intresse som fångar allt fler. Förutom smaken så får du ett bröd du garanterat vet vad det innehåller. Och så kan du anpassa brödet så det passar din smak: Börja dagen med hålkakor, baka eget surdegsbröd till kallskuret och osten eller svänga ihop baguetter som passar soppan. Prova gärna ett nytt recept på grahamsbröd som är perfekt till höstens värmande grytor och soppor! Eller baka mångas favoritbröd – luftigt dinkelbröd till maten. |
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Jättegoda och lätta att steka.