Risotto med saffranRisotto är glutenfri och riktigt god mat som man kan variera som man vill. Här är en god och vacker variant med saffran! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Skala och finhacka lök och vitlök. Koka upp vattnet och blanda ner buljong och saffran, håll varmt. Fräs löken mjuk på låg värme i en stor kastrull. Blanda ner riset och häll på det vita vinet, låt puttra in på låg värme. När all vätskan sugits upp, tillsätt buljong så riset täcks. Låt koka under lock på låg värme tills vätskan kokat in och upprepa tills riset har mjuknat och blivit krämigt med en hård kärna. Blanda ner den rivna parmesanosten och servera. Tips! Fler recept på risotto hittar du på vår systersida, risotto.nu. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! HelgtipsPasta + sås= helgmiddagPasta är vardagslösningen framför andra. Men en god pastasås förvandlar spagettin till helgmiddag. Mat för småHemlagad mat åt alla barn!
Riktigt bra mat är viktig tidigt i livet. Förutom att det är enkelt att laga själv sparar hemlagat också pengar. Vi ger dig råd och inspiration så du kan komma igång! |
|